Programmet -  Produkter -  Feedback -  Referencer -  Support -  Kontakt -  Om

Højbyhallerne - Højby Odense S
Programmet har løst de problemer vi i Hallerne har haft, med at kunne følge det daglige brug af hallerne (booking) og hvem der skal være i hallen på hvilken tidspunkt. Det største problem vi havde, var i weekenderne hvor vi ikke kunne se hvor mange vi skulle have til at hjælpe. BSNData´s program har løst de problemer. Vi kan i dag udskrive en liste for en uge, samt få statistik over kunde/booking. Samtidig kan vi i systemet gå ind og lave en bemærkning hvis haltiden ikke er udfyldt af dem der har booket tiden. Det har løst mange problemer for os og samtidigt har det givet os mulighed for at få kunderne registreret.

Jesper Rønning Halbestyrer Højbyhallerne


Socialdemokratiet Fyns Amt (Region syd)
Programmet har løst problemet med at jeg ikke havde et medlemskartotek og var afhængig af andre. Jeg kan nu udskrive lister og labels over de enkelte grupperinger jeg har i systemet, og det er en stor lettelse i det daglige arbejde. Nu kan jeg meget bedre servicere de fynske medlemmer via kartoteket.

Anne Dorte Haudgaard Sekretær Socialdemokratiet Fyns Amt


PELIMA Kunstnermateriel
BSNData er et firma som har gjort det meget lettere for mig at udnytte og forstå mit anlæg. Der er lavet et helt specielt program, som gør at jeg nu hurtigt og nemt finder rundt i mine mange varegrupper fra ind og udland. Alt er særdeles vel udført. Derudover er der en enestående telefonsupport, som er en god livline at have, hvis der skulle være et spørgsmål omkring systemet.

PELIMA Kunstnermateriel v/Ivan Nielsen Høgevænget 5 5210 ODENSE NV.66164253.


Stampe´s Vinduespolering
Jeg er ejer af en vinduespolerer virksomhed med et par ansatte, og over 400 kunder, både private og erhverv, som jeg har drevet i mere end 7 år. Jeg havde et fuldstændig uoverskueligt system delvist i edb, og papir før. Det medførte, at jeg glemte kunder, aftaler og ikke fik opkrævet betalinger. Alt sammen fatalt for en lille virksomhed som min. BSNData og Stampe´s Vinduespolering har i fællesskab udviklet et IT system til håndtering af kunder og andre parametre omkring vinduespolering. BSNData var behjælpelig med at overføre mit papirsystem til EDB, og det gik helt smertefrit… Efter jeg gik over til BSNData´s nye system, har kunnet sove fuldstændig roligt om natten. Jeg har opnået en tidsbesparelse på over 40 %. Det gode ved systemet er, at jeg kan få tilpasset det nøjagtigt, så det passer til mine behov… Hverken mere eller mindre… Jeg kan varmt anbefale BSNData´s Vinduespudser system…

Brian Stampe Nielsen - Stampe´s Vinduespolering